Як видалити зі стіни плісняву: два лайфхаки, які усунуть проблему за лічені секунди

Через вологість цвіль може вражати стіни. Крім того, що вона шкодить здоров'ю та ще й досить неприємно виглядає. Щоб не боятися пошкодити стіни, варто лише скористатися кількома простими методами, які заберуть цвіль за лічені хвилини.

Цвіль має здатність швидко поширюватися, тому якщо цей процес запустити, то пліснява може зайняти більшу частину поверхні на стіні. Вбити плісняву та грибок можуть звичайні продукти, які знайдуться у кожного на кухні.

Лайфхак №1

Змішайте склянку оцту з чвертю чашки миючого засобу у відрі з теплою водою. Оцет у дії з миючим засобом здатні за лічені секунди прибрати цвіль зі стін.

Лайфхак №2

Якщо цвіль дуже стара і навіть в'їлася під фарбу, тоді використовуйте пасту із соди та порошку. Насипте два розчини у воду, щоб одержати консистенцію пасти.

Уражені ділянки чистіть цією сумішшю за допомогою щітки, яка допоможе швидше забрати цвіль. Однак чистити треба обережно, щоб щетина не зашкодила фарбі. Після цього використовуйте суміш жорсткою стороною губки для миття посуду, витираючи круговими рухами.

Якщо ділянки з цвіллю дуже великі - постійно промивайте щітку і губку або змінюйте їх, щоб запобігти поширенню суперечки цвілі. Після цього зайву вологу та залишки цвілі приберіть за допомогою сухої ганчірки.

Нові Старіші